Papendal

Papendal is een Olympische topsporttrainingslocatie. Met een breed scala aan accommodaties. Voor iedere sporter wat wils. Ruim 400 topsporters en toptalenten, zowel Olympisch als Paralympisch, maken dagelijks gebruik van de topfaciliteiten. Papendal is de thuisbasis van NOC*NSF. Sinds 2009 heeft Papendal de status van CTO (Centrum voor Topsport en Onderwijs) gekregen. Uniek aan een CTO is dat topsporters op één locatie fulltime kunnen trainen, studeren en wonen. Met minimale reistijden. Papendal biedt topsporters en toptalenten een breed scala aan voorzieningen en begeleiding met als doel dat de topsporters in hun sport én studie het beste uit zichzelf kunnen halen.

De beste faciliteiten op 1km2

Van vergader- en congreszalen tot sportaccommodaties. En van het prachtig gelegen evenemententerrein tot hotelkamers en cateringvoorzieningen. Op Papendal vind je het allemaal. Dat is wat Papendal zo bijzonder maakt.

Papendal is bij uitstek geschikt als evenementenlocatie. Goed bereikbaar, vlakbij uitvalswegen en in een prachtige bosrijke omgeving. Papendal beschikt over een mooi evenemententerrein met eindeloos veel mogelijkheden en is voorzien van vaste infrastructuur voor water en stroom.

Evenemententerrein

Het evenementen terrein waar het camper en recreatie evenement op Papendal gehouden wordt is ongeveer 24000m2 en voor camping en parkeerterrein is ongeveer 90000m2 beschikbaar.

Arnhem

Papendal is gelegen vlakbij uitvalswegen maar ook dicht bij het centrum van Arnhem. Hierdoor zijn we zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed te bereiken en we hebben voldoende parkeergelegenheid.

Bezoekers

Exposanten