Camping

Voor campers, caravans, vouwwagens en tenten! Kamperen op Papendal. Dit is een exclusieve mogelijkheid! Tijdens het camper en recreatie evenement op Papendal staat er op Papendal een pop-up camping. Kom met uw camper, caravan, vouwwagen of tent en maak er een mini-kampeervakantie van.

Maak van je bezoek een mini-kampeervakantie

Want door lekker op Papendal te overnachten, kun je je bezoek slim plannen. En dan heb je geen last van files of ander ongemak. Je gaat gewoon super relaxed de beurs ontdekken en s'avonds van de gezelligheid genieten. Na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om lekker een hapje te eten op het foodcourt en van de diverse live optredens genieten. De volgende dagen kunt u natuurlijk van de mooie omgeving genieten en natuurlijk lekker winkelen in Arnhem.

Bezienswaardigheden

Er is zoveel te doen op Papendal en in de omgeving Wij geven je graag tips wat er te doen is in de omgeving zodat jij het allermeest uit jouw verblijf bij ons haalt. En dit is nog maar een greep uit alle bezienswaardigheden.

Arnhem stad

Arnhem is een grote winkelstad met de allure die het hart van iedere shopper sneller doet kloppen. Arnhem heeft dan ook niet voor niets 2 keer de prijs gewonnen als beste binnenstad van Nederland.

Airborne Museum

‘Hartenstein’ is gevestigd in Oosterbeek en gaat over de Slag om Arnhem tijdens de 2ewereldoorlog in september 1944. Het museum is gevestigd in het voormalige hoofdkwartier van de Engelsen.

Het Nationale Park De Hoge Veluwe

Het Nationale Park De Hoge Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied in Nederland. Het gebied bestaat uit 5.400 hectare bos, heide, vennen en stuifzand. Er is een grote diversiteit aan planten- en diersoorten.

Het Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller Museum is een museum voor moderne kunst, gelegen in het Nationaal Park De Hoge Veluwe in Otterlo. Het museum en het aangrenzende beelden park is samen ongeveer 25 hectare. Jaarlijks komen er ruim 250.000 bezoekers uit binnen- en buitenland.

Het Nederlands Openluchtmuseum

Het Nederlands Openluchtmuseum in Arnhem geeft een impressie van het leven in Nederland gedurende de laatste eeuwen. Wonen en werken van de Nederlanders worden aan de hand van veelal verplaatste originele gebouwen, zoals boerderijen, molens, een Zeeuwse kerk en een stoomzuivelfabriek in beeld gebracht.

Burgers’ Zoo

Met ruim 1,5 miljoen bezoekers is de Arnhemse dierentuin Burgers’ Zoo de meest bezochte attractie van Gelderland. Burgers’ Zoo staat bekend om de Burgers’ Desert en de Burgers’ Ocean, met een aquarium van ruim 8 miljoen liter en op het één na grootste koraalrifaquarium ter wereld.

Voorzieningen

Op de camping zijn basic facilitaire voorzieningen. Zo zijn er toiletten en douches, wasbakken en een watertappunt. De camping is open van donderdag 30 mei 8.00 uur tot en met zondag 2 juni 21.00 uur.

Prijzen

In-/uitchecken op de camping, dagelijks tussen 8.00 – 21.00 uur.

Campingplaats (per staanplaats, per nacht) * € 39,00
Campingplaats (per staanplaats van do. t/m zo.) * € 99,00

* Campingplaatsen zijn incl. entree voor 2 personen.

Bezoekers

Exposanten